I mot oss statens lover bøyes - av skatter blir vi tynget ned

september 4, 2017

Før sang de kampsanger mot staten, men nå trives Ap bare dersom de med makt kan innføre meningsløse forbud og øke skatter- og avgifter. Hele 15 milliarder skal de legge på skattene for folk flest om de får flertall ved stortingsvalget. 36 tusen trygdede og 200 tusen pensjonister vil rammes av økt skatt og formueskatt. I tillegg kommer økte avgifter og kravene fra Rødt og MDG! Det kan fort bli enda flere milliarder i skatt- og avgift og ekstra forbud for folk flest.

Rødt og MDG vil kreve at Ap går med på 90 prosent reduksjon i oljeproduksjonen innen 2030. De vil ha skyhøye skatter- og avgifter. Både Rødt og MDG stiller ultimatum til Ap. Jeg tror Ap kommer til å gå inn i dette blodrøde regimet dersom valgresultatet setter SV, Rødt og MDG på vippen. Så er det bare å tenke på konsekvensene av det! Det burde få de fleste til å starte bilen, ruse litt ekstra, kjøre til nærmeste stemmelokale den 11. september, mens det fortsatt er lov å kjøre og drivstoffet fortsatt er under 30 kroner literen.

Siden Ap stuper på meningsmålingene har LO-lederen kastet seg inn i valgkampen for alvor ifølge Klassekampen. Han maner venstresida til kamp for å få fram hva som virkelig står på spill. I Aftenposten skrives det at LO-medlemmer ved Idun fabrikker mener at Ap-ledelsen ikke har bakgrunnskunnskap til å representere arbeiderklassen.

Sittende regjering har gitt skattelettelser i de fire årene, til folk flest, hele 8-10.000 kroner mer å rutte med for en vanlig familie,  arveavgiften er borte slik at familier slipper å selge arven for å betale arveavgift til staten, formueskatten er redusert vesentlig for folk flest og det har blitt rimeligere å kjøpe bil og motorsykler – har du campingvogn er årsavgiften tatt bort og den er redusert for bilen, ledigheten har gått ned og landet opplever vekst på de fleste områder. Helsekøene er redusert, færre dropper ut av skolen og det bygges mer vei- og jernbane enn noensinne.

Mange mener det er greit å betale mer skatt enn de gjør. Det er opprettet en mulighet for å innbetale frivillig skatt. Men konsekvensene av Aps politikk for familier, trygdede, pensjonister og andre skattebetalere er å betale flere tusen kroner i året mer i skatter og avgifter uten at de har en eneste garanti for at Ap er i stand til å forbedre noe som helst.

Er du villig til å betale 8-10 000 kroner i året for å støtte Ap-LO-ideologien? Eller synes du det er greit at FrP og H fortsetter med sin systematiske fornying, forenkling og forbedringspolitikk som har vist seg å fungere, og som gir de aller aller fleste både bedre privatøkonomi og bedre tjenester fra det offentlige.

Bruk stemmeretten – stem FrP

Bjørnar Laabak er gruppeleder for Fremskrittspartiets bystyregruppe i Fredrikstad, 1. vararepresentant til Stortinget fra valgdistrikt Østfold og er medlem av en rekke styrer, råd og utvalg.
Bjørnar Laabak
Om BjørnarKontakt
crossmenu