Ap og LO har panikk

august 17, 2015
image

LO taper terreng i Fredrikstad. Mest fremtredende er Fagforbundet. De kjemper for rødgrønt styre. Samfunnet utvikler seg raskere enn LO. De blir sittende igjen som tapere sammen med Ap.

At ikke LO/Fagforbundet er skamfulle? Her skriver de innlegg til avisene om "Bestemor på anbud" - blåblå privat grådighet og de bruker eldre- og ansatteforhold som argumentasjon til det de egentlig søker - nemlig maktnettverket Ap og de rødgrønne. De er sterke motstandere av forenklinger, forbedringer og samfunnsutvikling.

Jens O. Simnensen brukes som skribent til noe han selv garantert mener er feil. Han gjør så godt han kan i svertekampanjen, men folk har gjennomskuet de rødgrønne og LO for lang tid tilbake. De har sett lettelsene, forbedringene og endringene som sittende regjering har gjennomført og som endres hver eneste dag til det beste for innbyggerne.

Fagforbundet har holdt kjeft i fire år. Eldre har miste tilbud, psykisk utviklingshemmede har mista tilbud, funksjonshemmede har mista tilbud, ansatte er mer sykmeldte enn noensinne, ansatte flyttes rundt i systemet, vikarene er sagt opp, eldre får både tretti og førti forskjellige på hjemmebesøk. Hva er det egentlig med disse Fagforbundslederne som svartmalar private omsorgshender og forguder offentlige sykmeldte? Hva er dette maktspillet sammen med de nærmest kommunistisk innstilte rødgrønne bestvitende? Er det kun makten som teller? Jeg har altså siste fire år nærmest ikke sett en eneste kritisk faglig vurdering av de mange feil, mangler, nedleggelser i kommunen.

LO og Fagforbundet legger grunnlaget for en krevende situasjon om det blir borgerlig flertall i Fredrikstad. Deres valgkamp for rødgrønt styre legger ikke grunnlaget for samarbeid. Vi kommer altså ikke til å skrive en kontrakt der LO skal bestemme vår votering i Bystyret.

Medlemmer i LO bør reagere. Velgerne vil reagere"

Ap ned ti prosent er en reaksjon!

Bjørnar Laabak er gruppeleder for Fremskrittspartiets bystyregruppe i Fredrikstad, 1. vararepresentant til Stortinget fra valgdistrikt Østfold og er medlem av en rekke styrer, råd og utvalg.
Bjørnar Laabak
Om BjørnarKontakt
crossmenu