FrP i regjering har gitt pensjonister 7 milliarder i økt pensjon og skattelette!

juli 3, 2017

Økt minstepensjon, mindre avkorting og lavere skatt siden 2013. Dette vil Ap og LO reversere! Bruk stemmeretten - IKKE la deg lure av Støre! Ap vil øke skattene med 15 milliarder - tror du pensjonistene slipper fri?

Samlet skattelette med dagens regjering er mer enn 2,5 milliarder for pensjonistene. Minstepensjonister har fått 4-5000 mer i årlig pensjon og samboende og gifte har fått 8-9000 mer per pensjonist.

I tillegg har det fra 2014 til 2016 blitt ca 2,5 milliarder redusert skatt for pensjonistene.

Fra 1. September 2017 får gifte og samboende ytterligere 1000 kroner mindre i avkorting. I tillegg er det i 2017 gitt ytterligere skattelette på nesten en milliard.

Tilsammen siden 2013 har FrP- og Høyre bedret pensjonene med nærmere 7 milliarder kroner.

Dette ønsker Ap opp LO å reversere. De er ikke så opptatt av pensjonistene. Jonas proklamerte at de skulle endre den årlige beregningen med ca 300 kroner. Det vil gi 80 øre per dag. Men husk at han samtidig sammen med LO vil reversere skatteletten og ta tilbake avkortingen overfor samboende og gifte.

Husk at pensjonsreformen ble vedtatt av Stoltenberg-regjeringen - Ap ønsker å skattelegge pensjonistene og redusere pensjonene for å ha penger nok til fellesskapet - ja de kaller det dugnad!  Ap-fellesskapet handler om makt og skatt! Ap og LO vil at eldre skal betale mer for Ap-fellesskapet.

Det er et verdivalg for pensjonistene - bokstavlig talt!

Stem på FrP - det sikrer pensjonistene både verdighet og rett inntekt!

Bjørnar Laabak er gruppeleder for Fremskrittspartiets bystyregruppe i Fredrikstad, 1. vararepresentant til Stortinget fra valgdistrikt Østfold og er medlem av en rekke styrer, råd og utvalg.
Bjørnar Laabak
Om BjørnarKontakt
crossmenu