Spilleselskapet Betsson.com betaler deg 80 ganger innsatsen

juli 1, 2015
frp

I følge Fredriksstad Blad er oddsen satt til 80.
En hundrelapp innsats på Bjørnar Laabak gir dermed 8.000 tilbake. Blir han ordfører får du i tillegg lavere eiendomsskatt!

Onsdag 1. juni har Fredriksstad Blad en artikkel der gjenvalg av Jon Ivar Nygård vil gi 1,03 i odds. Nettutgaven skrev at Høyres kandidat Peter Kuran gir 50 og Fremskrittspartiets kandidat Bjørnar Laabak gir hele 80 i odds.

Tror jeg vil satse en hundrelapp på meg selv. Har aldri vært nevnt eller satt opp som "spillerobjekt" tidligere så dette er jo spennende. "Sats en hundrelapp eller mer på Laabak - få tusenvis av kroner tilbake". I tillegg vil du få reduserte utgifter om Laabak blir ordfører - han går til valg på at eiendomsskatten reduseres de neste fire årene.

Det er ikke lovlig å betale noen for å stemme på et parti eller person. Men det fristende å be folk stemme på undertegnede, og samtidig å nevne at de kan satse en krone eller to på Betsson.com :).

Jeg satser på at spillselskapet Betsson.com og deres PR-sjef Mikael Mellqvist må utbetale mye penger til Fredrikstadfolk i september :).

Bjørnar Laabak er gruppeleder for Fremskrittspartiets bystyregruppe i Fredrikstad, 1. vararepresentant til Stortinget fra valgdistrikt Østfold og er medlem av en rekke styrer, råd og utvalg.
Bjørnar Laabak
Om BjørnarKontakt
crossmenu